Gewichtsconsulent

GEWICHTSBEHEERSINGSPROGRAMMA'S

Het basis gewichtsbeheersingsprogramma is een programma vooral bedoeld om gezond en regelmatig te leren eten waarmee u gemiddeld 8 tot 10 kilo kunt afvallen met een blijvend resultaat. Tijdens het intakegesprek vertel ik over gezonde voeding, geef ik advies ten aanzien van gezonde voeding, lichamelijke beweging, het drinken van voldoende water en maak ik een voorbeeld dagmenu voor u waarmee u gevarieerd kunt eten. Eens per drie weken zien we elkaar voor een vervolgconsult waarbij u wordt gewogen en gemeten en aanvullende adviezen krijgt.

Weegpunt biedt ook een gewichtsbeheersingsprogramma aan met de producten van Herbalife. Dit programma is op afstand en met onlinebegeleiding prima te volgen en bestaat uit twee volwaardige voedingsshakes per dag, aangevuld met voedingssupplementen en een instant kruidenthee. Naast dit programma geef ik u ook advies over een evenwichtige avondmaaltijd, gezonde tussendoortjes, regelmatige lichaamsbeweging en het drinken van voldoende water. De telefonische of online begeleiding is gratis. Met dit gewichtsbeheersingsprogramma bereikt u op een verantwoorde manier uw ideale gewicht met een blijvend resultaat. Natuurlijk is het bij dit programma ook mogelijk voor een weegmoment langs te komen.

Wilt u enkel graag op gewicht blijven en eens kennis maken met een ander gezond ontbijt? Dan heeft Weegpunt voor u een speciaal en makkelijk ontbijtprogramma zodat u uw dag goed start met alle voedingsstoffen en alle vitamines en mineralen die het lichaam nodig heeft. Het ontbijtprogramma bestaat uit een voedingsshake, in 10 verschillende smaken te verkrijgen, AloĆ« Vera drank of vezel- en kruidentabletten en een heerlijke kruidenthee die samen zorgen voor een verantwoord en makkelijk ontbijt en een fris en energiek begin van de dag. Ook bij het ontbijtprogramma is de begeleiding gratis.

Voor meer informatie neem gerust contact op

Klik hier
Website laten maken door Modual.