Gewichtsconsulent

In verband met de maatregelen van het RIVM vinden er geen consulten plaats.

***********

Eerste consult

Tijdens de eerste afspraak, van 60 - 90 minuten, bespreken we samen uitgebreid uw huidige voedingspatroon en wordt u gewogen en gemeten. Op basis hiervan stel ik een passend voedingsadvies samen. De gehele verslaglegging van dit consult krijgt u thuis gestuurd zodat u alles in alle rust na kunt lezen. Tevens dienen de cijfers als houvast en heeft u hiermee inzicht hoe uw lichaam verandert.

Vervolg consult

Tijdens het eerste consult wordt er een afspraak gemaakt voor een vervolgconsult. Dit vindt plaats na twee tot vier weken en duurt 30 minuten. Het doel van dit consult is het meten van uw gewicht en vetpercentage. Daarnaast gaan wij het hebben over uw voedingsschema. Bevalt het schema, dan gaat u op dezelfde voet verder. Zo niet, dan zoeken we samen naar een oplossing. Ook na dit gesprek krijgt u een verslag van het consult thuisgestuurd.

Kort weegmoment

Het kort weegmoment kan in overleg periodiek met u worden ingepland. Tijdens deze afspraak van 15 minuten kijken we naar uw gewicht en vetpercentage. Hieruit blijkt of u goed op weg bent naar uw streefgewicht. Van een kort weegmoment wordt geen verslaglegging gemaakt.

Telefonisch consult

Een telefonisch consult of overleg via de e-mail is ook mogelijk. Dit is met name handig als u niet in de buurt van Leiderdorp woont. Van een telefonisch consult wordt geen verslaglegging gemaakt.

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust contact op

Klik hier
Website laten maken door Modual.