Gewichtsconsulent

INTAKE GESPREK

Tijdens de eerste afspraak bespreken we samen uitgebreid uw huidige voedingspatroon en wordt u gewogen en gemeten. Ook geef ik u advies over gezonde voeding en beweging en op basis hiervan stel ik een voorbeeld dagmenu voor u samen waarmee u gevarieerd leert eten en aan de slag kunt. Op deze manier kunt u 8 - 10 kilo door normaal te eten afvallen. Het intake gesprek duurt maximaal 60 minuten.

Vervolg consult

Tijdens het intake gesprek wordt er een afspraak gemaakt voor een vervolgconsult. Dit vindt plaats na twee tot vier weken en duurt maximaal 30 minuten. Het doel van dit consult is het meten van uw gewicht en vetpercentage. Daarnaast gaan wij het hebben over uw voedingsschema. Bevalt het schema, dan gaat u op dezelfde voet verder. Zo niet, dan zoeken we samen naar een oplossing. 

Kort weegmoment

Het kort weegmoment kan in overleg periodiek met u worden ingepland en behoort ook tot de mogelijkheden als u een ander gewichtsbeheersingsprogramma volgt. Tijdens deze afspraak van maximaal 15 minuten kijken we naar uw gewicht en vetpercentage. Hieruit blijkt of u goed op weg bent naar uw streefgewicht. 

Telefonisch consult

Een telefonisch consult of overleg via de e-mail / videobellen is ook mogelijk. Dit is met name handig als u niet in de buurt van Leiderdorp woont. 

*****************

GEWICHTSBEHEERSINGSPROGRAMMA HERBALIFE

Naast het basis gewichtsbeheersingsprogramma is het in deze nieuwe tijd mogelijk bij Weegpunt een gewichtsbeheersingsprogramma met de producten van Herbalife te volgen en te bestellen + online begeleiding. Het gewichtsbeheersingsprogramma bestaat uit twee volwaardige voedingsshakes per dag, aangevuld met multivitaminen, vezel- en kruidentabletten en een instant kruidenthee. Daarnaast geef ik u advies over een evenwichtige avondmaaltijd, gezonde tussendoortjes, regelmatige lichaamsbeweging en het drinken van voldoende water, zodat uw lichaam weer goed in balans komt. De producten worden per pakketpost bij u thuis bezorgd of als u in de buurt woont breng ik ze langs om ze bij u voor de deur af te geven. De telefonische of online begeleiding is gratis indien u het gehele gewichtsbeheersingsprogramma bestelt. Uiteraard bent u ook welkom voor een weegmoment.

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust contact op

Klik hier
Website laten maken door Modual.