Orthomoleculaire suppletie

Ter ondersteuning van het afvalproces en de behandeling adviseer ik altijd een goede multivitaminencomplex en Omega 3 te supplementeren. Eventueel kan ik u ook andere supplementen adviseren, afhankelijk van uw situatie. Uiteraard alles in goed overleg met u. Hierbij zal ik u ook begeleiden.

Dagelijks gezond en gevarieerd eten is heel belangrijk en zou voor iedereen een basis behoren te zijn. Omdat niet iedereen elke dag strikt volgens de schijf van vijf eet is aanvullen van vitamines en mineralen essentieel. Daarnaast bevat onze voeding lang niet meer alle volwaardige vitamines en mineralen dan 25 jaar geleden. Dit wordt o.a. veroorzaakt door verarming van de landbouw, te snelle groei, langdurige opslag, transport, luchtvervuiling, pesticiden, maar ook door stress waar we dagelijks aan bloot staan. Het is belangrijk dat we ons lichaam beschermen tegen vrije radicalen die door bovengenoemde factoren vrijkomen. Het aanvullen van vitamines en mineralen kan ons hiertegen beschermen en veel lichamelijke klachten op de lange termijn doen voorkomen.

Het assortiment bevat vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidantformules, producten ter bevordering van een goede stoelgang en essentiĆ«le vetzuren. Ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van maaltijdvervangende voedingsshakes. Als Onafhankelijk Herbalife Member werk ik met de producten van Herbalife en daarnaast werk ik met de producten van CellCare.

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust contact op

Klik hier
Website laten maken door Modual.