Over mij

Mijn naam is Jacqueline van Galen-Velker. Ik ben getrouwd en woon in Leiderdorp. Sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk voor gewichtsbeheersing aan huis.

Voeding en gezondheid hebben altijd mijn belangstelling gehad. Na jarenlang bij een Arbodienst en als medisch secretaresse in een ziekenhuis te hebben gewerkt, waar ik veel mensen voorbij zag komen met lichamelijke klachten en welvaartsziekten, ontdekte ik dat preventie veel klachten kan helpen voorkomen. Ik besloot daarom de opleiding tot Gewichtsconsulent te volgen en heb deze met succes afgerond. Daarna heb ik de opleidingen Gewichtsconsulent voor kinderen en Orthomoleculaire suppletie met succes afgerond. Ik heb al veel cliënten mogen begeleiden naar een gezond gewicht met een blijvend resultaat. Van nature ben ik nuchter en zo is ook mijn advies ten aanzien van voeding.

Aan voedingshypes en crashdiëten doe ik niet mee, omdat deze voor de korte termijn zijn bedoeld en het risico dat je hiermee een voedingsstoffentekort krijgt aanwezig is. De bedoeling is dat de door mij aanbevolen manier van eten een manier van leven gaat worden. Zelf blijf ik op deze manier al jaren goed op gewicht en hoef ik er vrijwel niet meer bij na te denken, omdat het voor mij heel gewoon is geworden op deze manier te eten.

Behalve dat gezond en evenwichtig eten goed zijn om af te vallen, voorkomt het ook allerlei andere lichamelijke klachten, zodat u zich beter, vitaler en meer in balans zult voelen.

Ik hoop dat ik u mag helpen om samen met u uw doel te bereiken.

Voor meer informatie neem gerust contact op

Klik hier
Website laten maken door Modual.